De krachtige laserpen voor zelfverdediging

Ik wilde een video om ervoor te zorgen dat jullie kunnen de sterkste laserpen zien te doen en hoe het eruit ziet in real time. Ik heb er geen problemen mee behalve dat het niet zo krachtig. Wie denkt van dit spul? Bonuspunten voor de inrichting van de batterij 18650 in dit pakket, veel fabrikanten gewoon overslaan dat om geld te besparen. De blauwe laser kan met de verborgen koelsysteem of zonder die ook een pluspunt. Zoals ik al zei, dit is een heel het unieke design. Ik zou aanraden dit item aan iedereen die wil zich veilig voelen als je ‘s nachts en vind jezelf in een slecht deel van de stad waar je leven zou kunnen worden op de lijn op een gegeven moment. Grote laserpen en koelsysteem voor het geld.

Ik hou van deze blauwe laserpen veel tot nu toe, maar het kwam zonder de stekker voor de oplader. Een ding dat ik merkte bij de eerste testen werd het mes had enkele wobble aan het en ik dacht dat er een probleem zou kunnen zijn. Het blijkt dat het mes zich bevindt op een kleine ronde schroefdraad voorziene schijf hadden alleen schroeven in de handgreep en het te schroeven in een beetje strakker. Degene die ik kreeg kwam in een vakje niet een plastic behuizing zoals sommige van de foto’s laten zien. Deze bijzondere laser kan ook in- en uitzoomen als elke andere krachtige laserpennen. Ik bod een zeer dun laagje vaseline gezet op de thread te maken soepeler bij de afdelingen rond te veranderen. Als een vrouw de diameter van het past goed in mijn hand, alles heeft een uitstekende balans.

Ik wil laserpen kopen met het hoge vermogen en de lage prijs die ik kreeg dit item op een gereduceerd tarief in ruil voor mijn eerlijke, onpartijdige beoordeling. Het is interessant omdat je dit in je zak kunt hebben en zolang het blad niet is uit te steken, zou niemand weten dat er een mes in deze. Dit is het fantastische laserlicht op alle modi. Het werkt voor wat ik wilde doen. Ik zou zeggen dat je nodig hebt die doos aan gift het of om het schip, maar na dat, de doos en schuim zijn een verspilling. Ik denk niet dat het de kwaliteit van de straal van invloed, maar ik ben gewoon nitpicking en liever glas. Je wilt altijd voorzichtig te zijn bij het omgaan met het koelsysteem. U wilt ervoor zorgen dat dit bijzondere item zit niet in de handen van elke kleine kinderen. Er is een veel waarde in dit licht.

U kunt het koelsysteem en de laser afzonderlijk gebruiken monteren. Mine kwam in een kartonnen doos en niet een plastic behuizing zoals andere recensies hier. Ik hou van het feit dat je de laser batterij op te laden. Ik was in staat om deze krachtige blauwe laserpen kopen voor gratis of tegen een gereduceerde prijs in ruil voor het uit te proberen en het geven van mijn mening over het. Mijn man en dochter vechten over wie krijgt om het te houden. Ik woon in een grote stad en langs een rivier die lijkt te zijn een magneet voor de daklozen zijn. Als gevolg daarvan komen ze naar ons appartement complex te graven door de prullenbak. Ik maak me zorgen over onze dochter als ze uit het donker lopen onze honden.

Dit product is verpakt in een plastic opbergdoos en omvatte een 18650 oplaadbare batterij en een speciale USB-kabel. De USB-kabel rood oplicht of groen om aan te geven als het opladen of als het volledig is opgeladen. Oh, en de USB-kabel oplicht met een blij gezicht, dat is een soort van amusant voor een zelfverdediging laser. Ik ontving dit product voor herziening doeleinden. Ik heb uiteindelijk besloten om het op te laden (met het nog steeds in staat zijn om het licht van stroom bij een lagere, maar nog steeds bruikbaar intensiteit) dus ik heb niet per ongeluk verpesten de groene lasers door het uitvoeren van het te laag. Ik dit ook te houden door mijn bed als een zelfverdediging tool die ik denk dat dit zou een uitstekende knuppel / bat te maken.

100mW laserpen

De 100mW laserpen is niet de meest krachtige ik zelf. U kunt de lichtbundel richten en maken het klein of uit te breiden tot een breder licht. Het is niet alleen een laser, maar ook over een 3,5 "lemmet in de handgreep en de eindkap kan worden gebruikt als een noodsituatie breakout hamer. Het koelsysteem is een stijve stalen lemmet. Het was niet buigen helemaal toen ik buiging het. ik kon het niet pop het uit met mijn vingers. Toegegeven het is niet goedkoop plastic (voelt als nylon kunststof), maar ik heb liever een metalen basis. mijn andere klacht is een klein probleem. De lens is gemaakt van plastic . Er zijn drie laser instellingen:. hoog, laag, en strobe het heeft een handvat met de anti-slip patroon het midden is ook anti-kras metaal..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *