De laserpen met de plastic behuizing

Ik wist hebben zelfs niet dat zoiets bestond tot het zien van dit. Het omvat een blauwe laserpen thats focusseerbare, zoom uit voor overstromingen verlichting & inzoomen voor spot verlichting. Het heeft een aanval hamer aan de ene kant dat is uitstekend geschikt voor nood venster breken! Ik ontvangen dit product gratis in ruil voor een eerlijk en onbevooroordeeld overzicht. Dit is een automatische rekening met mij het item dat ik als een hulpmiddel of een wapen gebruiken kan indien nodig. Ik kreeg dit product tegen een gereduceerd tarief of gratis voor mijn onbevooroordeeld advies. Ik kocht dit voor het verborgen blad aspect voor het wandelen met mijn kleine hond nachts enz. Ik ben niet zeker over het einde van het via breken open een venster maar plan proberen dat in de toekomst. De Nichia diode is zeer scherp en lijkt te zijn stevig. Alles bij elkaar ik ben onder de indruk van deze aankoop voor 20 dollar dat is een groot koopt zag ik iets gelijkend op dit voer meer dan 100 dollar en was niet zo goed als dit niet zelfs in de buurt van. Mijn advies is om te kopen het niet denken over het grijpen.

De groene rubber o-ringen gebruikt voor grepen loskomen vrij gemakkelijk wie vervelend zit. Er is ook geen auto oplaadkabel voor dit product, dat niet veel zin te maken. Het heeft een LED laser, Nichia diode, en een aanval hamer. Ik hou van hoe multi functionele deze krachtige laserpen is dat dit licht wordt geleverd in een kunststof doos met de laseraanwijzer, de koeling systeem stuk en een batterij die is oplaadbaar en de adapter de accu bij te laden. Mijn eerste opmerking is dat het opladen methode is een zwakte. De Nichia diode kunt gemakkelijk snijden door middel van veiligheidsgordels. Het is relatief makkelijk te onderhouden van de rand, maar de algehele mesontwerp lijkt beter geschikt als een wapen versus een functionele koelsysteem. De light heeft een vergrootglas die helpt om te scherpen in de lichtstraal.

3000mW laser pointer

Eerst en vooral, het is een 3000mW laser pointer thats focusseerbare, zoom uit voor vloed verlichtings & inzoomen voor spot verlichting. Het heeft een aanval hamer aan de ene kant dat is uitstekend geschikt voor nood venster breken! Het maakt een uitstekend cadeau voor elke gelegenheid! Ik zou aanraden deze laser voor iedereen is het een groot item te houden rond het huis voor thuis verdediging of in de auto als een noodsituatie tool! Ik heb andere lichten dat via USB micro kabels die ik rekent wil ze in rekening brengen voor militaire toepassing en solar laders. Een van die zou mijn eerste keuze in het veld. Ongeacht de beperkingen, voor direct gebruik in noodsituaties, is dit een uitstekende tool voor het gebruik van de korte termijn, evenals een defensief wapen of egress instrument voor militaire toepassing. De diode Nichia op deze rode laseraanwijzer is zeer scherp en dingen heel gemakkelijk dat ik testte het mes uit op doorsnijden touw en snijden gooien een dunne tak zal snijden.

Ik had zelfs nog nooit geweten dat zoiets bestond tot voor kort! Ik wilde dat het voor mijn hubby te houden in zijn truck als een noodsituatie apparaat geval! Ik dacht dat het was een van de coolste gadgets ooit en was als een kind met Kerstmis mee! Hij was messing rond met het urenlang leren kennen van alle manieren waarop die het is aanpasbaar dat is behoorlijk indrukwekkend! Dit is niet een goedkoop product! Alle adviezen zijn mijn eigen. Deze blauwe laserpen komt in een vrij stevige plastic behuizing bekleed met schuim. Het duurt 1 18650 batterij, die wordt geleverd met het, evenals een gratis kabel. Het is krachtig, dim en strobe-instellingen. U kunt de grootte van de bundel ook, van een klein plein tot een grote brede gebied aanpassen. Ik kon waarschijnlijk doen wat schade aan een aanvaller met het eveneens, zolang ze niet waren gewapend. Het werkt goed, en assembleert en snel worden ontleed.

Ik heb voorbereid een emergency kit voor mijn huis in het geval een ander orkaan komt door. De installatie is super eenvoudig, dat het is gewoon een kwestie van schroeven van de twee stukken samen. De rode laserpen is tevens voorzien van een accu en een lader. Deze multifunctionele oplaadbare laser is zo heel geweldig! De levensduur van de batterij op dit is vrij goed voor het laatst een goede 6 tot 8 uur van gebruik, er is een zoom-functie op dit licht kunt u de balk gaan van kleine naar een grotere straal. Ik ontvangen deze laserpen met een korting in ruil voor mijn eerlijke review. Ik woon in Texas aan de kust. We krijgen orkanen door hier elke zo vaak. De lichten en water werden uit voor weken.

De groene siliconen bands neigen te glijden misplaatst, een beetje, maar niet genoeg voor mij om het te overwegen een probleem. Ik ben het bijhouden van het in mijn auto in geval van noodsituaties, en heb geen twijfel dat het zou komen in zeer handig. Deze laserpen rood heeft een zeer scherp mes geen behoefte om te scherpen het direct na uw ontvangen zoals de meeste messen doen. Het is zeer compact komt uiteen in twee delen een koeling systeem en een laser- of u kunt zet het allemaal samen voor één grote laser en Nichia diode. Een geweldige camping gereedschap of zelfs bescherming rond te dragen in uw tas of uw auto. Het grootste nadeel is de inflexibele opladen methode die ik heb genoemd. Mij zijn geweest uiterlijk voor een laser sinds mijn kleinzoon mij verloren met het buiten spelen. Iedereen moet iets als dit handig. De prijs is zeer redelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *