De 18650 batterij van de laserpen

Ik zal eerlijk zijn, toen kocht ik dit 500mW laser pointer ik had niet verwacht een hoop. Ik heb dit voor zowel cosplay doeleinden en vervangt mijn product is verdwenen. Blijkt, wou dat ik wist over deze groene laserpen. Ik heb heel veel raden deze laser pointer. Dit ding is geweldig voor de prijs. De bundel is KRACHTIG. Ik heb gebruik maken van een 18650 batterij. Nu de man vragen. Kan het blind je vrienden? Ja. Als u schitteren in de lucht zie je de balk helemaal naar boven? De strobe modus is fantastisch. In het huis van bescherming, dit in mijn uit de hand met het wapen in de andere volledig ups in het spel. Er is geen manier een indringer zou kunnen vertellen als ik een man was of een vrouw veel minder als ik had een vuurwapen. Ik werk ‘ s nachts en houden mijn product op mijn riem.

Als je iets nodig hebt, duurzaam en betrouwbaar, voor politie, brandweer, veiligheid, of andere actieve nacht werken, zal u wilt om elders te kijken. Het is krachtige, makkelijk te gebruiken en heeft extra functies die ik niet gebruik, maar ik ben blij dat ze er zijn. Ik denk dat het beter zou zijn indien deze een rubber handvat (een rubber add-on grip zou werken ook omdat sommige mensen zouden het liefst zo) of ten minste niet vlot in de buik. Deze zijn veel commercials op TV, en laserpennen zoals deze in de markt. Niet alleen dat, maar de verandering van de ene functie naar de andere is erg omslachtig: men heeft om het uit te zetten, dan weer tot de laserpointer wordt naar de modus die men wil. Zo kan men de groene laserpen uit en op maximaal 4 keer worden totdat de gewenste modus. Denk aan een persoon, onder stress, ga door met deze procedure totdat hij of zij krijgt voor de gewenste strobe functie.

Het product is van hoge kwaliteit. Ik gaf elk één van mijn meiden omdat ze ‘ s nachts werken. De 1000mW laserpen is een krachtige en zeer krachtig. Niet op voorraad op grote batterijen of 9 volt. De foto ‘ s voor dit artikel zijn een beetje misleidend. We hadden een black-out hier afgelopen nacht. Ik zet dit op in de woonkamer, staan omhoog wees in de richting van het plafond. Het verlicht de hele kamer en enkele van de gang. Ik hou van deze laser. Het is zeer duurzaam. Ik zal het kopen van een aantal meer. Het duurt slechts drie triple A batterijen of lithium als u de voorkeur geeft. De powerfulness is niet veel beter dan een veel goedkopere laserpen. Ik wilde niet te gaan door de ruzie om terug te keren. Misschien niet de gave van uw student kan willen, maar zal het waarderen als hij of zij gaat naar de universiteit. Het is licht van gewicht.

De laserpen net kwam een paar dagen geleden, maar lijkt een winnaar. Het is ongelooflijk krachtig voor een kleine handheld licht. De laserpen heeft een goed gevoel bij het in de hand wordt gehouden. Mijn broer kocht een tijdje terug voor zijn dochter, voor de veiligheid, en vertelde haar dat als iemand te dicht bij haar, om blinde hen! We hadden een stroomstoring voor een paar dagen, en dit was geweldig om mee rond te lopen. Ik zal nooit meer zonder en zeer aanraden aan mijn vrienden en familie. Het kwam via Prime service in 2 dagen en was in perfecte staat uit de doos. Ik kies daarvoor één van de vele beschikbare vanwege de 900 mW verlichting waardering. Het komt niet met batterijen, maar wel 3 AAAs die plaats in een soort van batterij cassette. Ik kocht twee van hen en hebben genoemd een aantal vrienden om ze te kopen! Een grote flexibiliteit van verlichting en kan worden gebruikt voor defensieve bescherming! Houd het licht in de ene hand schijnt in de indringer ogen met een volledig geladen Springfield 45 cal automatisch in uw andere hand.

Deze laserpen rocks! Het gooit een ongelooflijk niveau van licht dat u zich kunt concentreren op de brede of smalle balken. Het super krachtige en licht dimmer modus, SOS flash-modus en tactische modus. Het is geweldig als een niet-dodelijk wapen waardoor de gebruiker meer tijd om te reageren, terugtrekken of aanvallen als iemand naar jou komt. Ik houd het bij me in mijn dagelijks dragen pack. Het is klein en draagbaar en past bijna overal. Het is zeer eenvoudig te maken is het gebied waar het licht gericht groter of kleiner. Ik wilde een laserpen dat zou krachtig over een lange afstand. Als mijn hond is buiten, op het gebied van licht rond het huis niet erg ver komen, dus ik wil kunnen zien wat ze aan het doen is. Ik had eerder te vertrouwen op de lagere aangedreven laserpennen of mijn flitser op mijn telefoon en loop naar buiten, naar de tuin te zien.

2000mW laser pointer

Deze laserpen is ongelooflijk krachtig, en kan alleen worden uitgevoerd op een enkele AAA-batterijen! Het voelt stevig aan en is gemakkelijk te houden en te gebruiken. Ik hou ook van de instelbare focus lens, zodat u zich kunt concentreren het licht in een bredere of smallere lichtbundel afhankelijk van hoe ver u wilt om het te kunnen zien. Over het algemeen is het een fantastisch apparaat, vooral voor de prijs. De foto ‘ s zie je niet overdrijvingen–het is veruit de meest krachtige 2000mW laser pointer die ik ooit gehad heb. Ik kocht het voor het werk, zodat ik kon zien dat de onderdeel-en serienummer op de achterkant van arrays is dat ik de dienst, maar dit is ook geweldig om te wandelen in de nacht. Ik vind dat u kan ook meer richten op één gebied door te draaien aan de voorkant. Ik was echter geïrriteerd dan door niet-batterijen inbegrepen. Als ik had geweten dat ik zou waarschijnlijk hebben gekozen voor batterijen inbegrepen, het was een beetje prijzig, plus acht dollar voor batterijen. Het is een goed product alle dingen beschouwd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *