Batterie Asus c21n1347

ASUS vrijgegeven in Frankrijk een nieuwe computer laptop performance veelzijdige 15-inch gericht op spelers die momenteel wordt weergegeven op de verkoop flash voor 979 euro, de Asus G552VW-DM268T. Het beschikt over een opslag oplossing hybride combinatie van dedicated SSD en harde schijfcapaciteit, een dedicated grafische kaart NVIDIA Maxwell high-end Optimus technologie, een Quad Core i5 Skylake van laatste generatie processor, een goede hoeveelheid RAM, snel Full HD ontspiegeld beeldscherm, retro verlichte chiclet toetsenbord of zelfs een USB 3.1 Type C verbindingslijnen zijn gekoppeld.

ASUS G552VW-DM268T kan beroep doen op degenen die modelrechten willen verkrijgen van een krachtige, Batterie Asus c21n1347 veelzijdige laptop omgaan goed in de wedstrijden.

Het beschikt over hybride opslag bestaat uit een 128 GB SSD heel snel die bestemd zijn voor het OS en de belangrijkste software/spelen, alsmede een capaciteit van 1000 GB harde schijf voor de rest.

batterij voor Asus C21N1347

Deze machine levert bovendien een wereldmacht kundig voor vullen van een maximum van gebruikers in de praktijk. Het omvat inderdaad 8 GB RAM-geheugen die is gekoppeld aan een processor Quad Core i5-6300HQ Skylake van de laatste generatie, vloeiend in multitasking.
Natuurlijk, in vergelijking met 4 GB DDR3 / 4 en een Dual Core processor, dergelijke componenten staan garant voor een dagelijkse werking veel sneller, het aanbieden van een significant verschil als het werk van hebzuchtige middelen RAM en CPU operationele het platform multicore zoals videobewerking, fotobewerking of 3D-rendering.

Deze laptop vermag ook heel veel games ondersteunen via haar card gewijd high-end GeForce GTX 960 M, en dit met een paar instellingen onder de meest veeleisende titels grafisch oog een goede vloeibaarheid Batterie Asus x555ln .

NVIDIA Optimus wordt van de huidige technologie, tracht het nog maximaal grafiekoplossing die Intel HD 530 geïntegreerd met de Core i5 ondanks haar bescheiden voordelen omdat er weinig gas vreetzak die autonomie bevordert. In de praktijk, afhankelijk van de behoeften, schakelen Optimus automatisch en in real time tussen de Intel HD 530 en de GeForce GTX 960 M, zowel uiteraard naar foto’s en video’s bekijken

Het 16: 9-beeldformaat leent zich zeer goed voor het afspelen van video’s naar het beeld van zijn Full HD resolutie (dan standaard 1366 x 768) ideaal voor High Definition-inhoud. Anti-weerspiegelende Verdrag, het scherm biedt ook toegenomen zichtbaarheid in lichte omgeving in vergelijking met een briljante plaat.

Connectiviteit voor het aandrijven van deze laptop is goed anders, bestaande uit de modules Bluetooth 4.0 en Wi – Fi ac (compatibel Wi – Fi n maar krachtiger) om te communiceren en verbinding maken met externe draadloze, Ethernet-poorten en audio, HDMI-video-uitgang praktisch om gemakkelijk deze PC aansluiten op een TV of monitor bijvoorbeeld evenals 4 USB compatibel met zowel USB 2.0 en USB 3.0 inclusief 2 USB 3.0 zorgen voor overdrachten uit tot 10 keer sneller dan USB 2.0 en 1 USB 3.1 Type-C zeer snelle rendering.

Ten slotte tot de mogelijkheid van retro verlichten de chiclet toetsenbordtoetsen om ze te onderscheiden in lage lichte omgevingen Batterie Asus r556l .

ASUS G552VW-DM268T lijkt momenteel op verkoop flitser voor 979 euro bij Amazon (tot vanavond binnen de grenzen van de beschikbare voorraden) en biedt een goede uitrusting/prijs verhouding in zijn categorie op onze vergelijk prijzen waar het is een van de weinige te integreren een SSD gewijd naast een harde schijf.

ASUS K751LB-TY242T is een nieuwe laptop veelzijdig groot formaat dat minder dan 700 euro onder Windows 10 verschijnt. Het is uitgerust met een laag stroomverbruik van processor Core i5 hoge capaciteit Broadwell, een goede hoeveelheid RAM, Batterie Asus f555l een dedicated NVIDIA Maxwell Optimus grafiektechnologie of zelfs een harde schijf.

Het maakt gebruik van NVIDIA Optimus technologie die resulteert in real-time grafische afhankelijk van de taken die door de gebruiker en de functie knevel tussen de geïntegreerde processor Intel HD 5500 oplossing en de speciale kaart GeForce 940 M aangevraagd moet.

Optimus voorkeur maximaal de Intel HD 5500 ondanks haar bescheiden voordelen omdat het energiezuinig en autonomie ten opzichte van de meer intensieve en efficiënte GeForce 940 M bevordert.

Dankzij de GeForce 940 M is het mogelijk om deel te nemen in heel veel spelletjes op deze computer, Batterie Asus a555lp zolang het stemt in met aanpassingen onder de veeleisende opus grafisch oog een goede vloeibaarheid. Natuurlijk, of het nu met de Intel HD 4400 of GeForce 940 M, is het mogelijk om te bekijken van foto’s en video’s op deze computer.

Het scherm neemt juist een 16: 9 formaat vatbaar voor dit gebruik, een klassieke functie van een 17 inch als de definitie van 1600 x 900 en onder voorbehoud van schittering, maar briljante behandeling die kleuren herleeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *