Accu Asus x67

ASUS R511LA-XX2982T is een nieuwe witte 15 inch laptop die momenteel wordt weergegeven op de verkoop flash voor 479 euro op Windows 10. Het is uitgerust met een hybride opslagoplossing het combineren van een SSD HDD capaciteit, een goede hoeveelheid RAM of zelfs een Core i3 processor laag verbruik Haswell.

Het sport-een nogal elegante en sobere uitstraling met zijn witte design met zwarte toetsen Accu Asus x67 .

Hij maakte gebruik van de Instant On-technologie die zorgt voor een output van stand-by in 2 seconden.

batterij voor Asus X67

ASUS R511LA-XX2982T is een laptop van de klassieke indeling die is bedoeld voor algemeen gebruik.

Het levert goede resultaten op dit gebied door middel van Haswell processor lage stroomverbruik van de monitor Core i3-4005U. Hieruit blijkt echter haar grenzen onder de veeleisende software in CPU-bronnen. In ieder geval wordt hier het geassocieerd met een goede hoeveelheid RAM 6 GB van merkbare multi-taak.

De reactiviteit van deze computer wordt versterkt door haar hybride opslagoplossing. Gevonden ingesloten inderdaad een zeer snelle SSD 128 GB gepland voor het OS en de belangrijkste software van de gebruiker. Het wordt geassocieerd met een 1000 voor de rest, hoge capaciteit harde schijf.

Deze laptop richt verstoken van dedicated GPU, geen spelers. In tegenstelling tot het grafische deel Intel HD 4400 is het uiteraard mogelijk om op te letten video’s en foto’s op deze PC Accu Asus x52n .

Het scherm neemt naast de conventionele specificaties voor een 15 inch, logische in het licht van de praktische snelheid. Er is dus een plaat 16:9 vatbaar voor het afspelen van video’s met de definitie van 1366 x 768 en schittering glans behandeld en die herleeft kleuren en opmaak.

Zoals voor de verbindingslijn geïntegreerd met deze laptop, het is goed, samengesteld uit uitgangen video VGA en HDMI praktische als u verbinding wilt maken gemakkelijk deze PC naar een monitor of TV bijvoorbeeld Ethernet-poort en audio modules draadloze Wi – Fi-n en Bluetooth 4.0 voor verbindingen en externe communicatie en niet te vergeten 3 USB allemaal compatibel zowel USB 2.0 en USB 3.0 de waarborgen van de USB 3.0 gemaakt overdrachten sneller dan USB 2.0 als USB 3.0-apparaten zijn aangesloten.

ASUS R511LA-XX2982T lijkt momenteel op verkoop flash voor 479 euro bij Rue du Commerce en 528 euro boven kopen. In zijn categorie, Accu Asus n82jv wordt het als één van de enige modellen van onze prijzen vergelijken om te profiteren van een opslag oplossing hybride dedicated SSD die is gekoppeld aan een harde schijf geplaatst.

Het heeft de Ice Cool technologie ter handhaving van de temperaturen van de pols op een redelijk niveau maar ook Instant op om ervoor te zorgen een vermogen van slechts 2 seconden stand-by.

ASUS K756UJ-TY062T is een notebook van grootformaat bestemd voor dagelijks multifunctioneel gebruik.

Het biedt goede algemene prestaties met de 6 GB van RAM merkbare multi-tasking en zijn Core i5-6200U laag verbruik laatste generatie Skylake-processor Accu Asus a32-k52 .

Deze computer bleek te zijn inspelen op de dagelijkse dankzij haar hybride opslagsysteem. Het bestaat uit een zeer snelle M.2 SSD 128 GB voor het OS en de belangrijkste software van de gebruiker, en een harde schijf aan een capaciteit van 1000 GB voor de rest.

Deze laptop is ook kundig voor zet weinig gulzig games middelen via haar dedicated GeForce 920 M van instap kaart die niet voldoet aan de spelers.

In de praktijk is de GeForce 920 M bijdrage van NVIDIA Optimus technologie aan boord als het gaat om grafische behandelingen geacht te zwaar voor de processor Intel HD 520 geïntegreerd. Ondanks haar bescheiden voordelen, de Intel HD 520 is inderdaad het voorrecht om maximale door Optimus omdat er weinig gas vreetzak die autonomie bevordert Accu Asus k62j .

Afhankelijk van de taken die de gebruiker heeft aangevraagd, schakelt Optimus automatisch en in real time tussen de Intel HD 520 en de GeForce 920 M. Met één of andere van deze grafische oplossingen is het uiteraard mogelijk om foto’s en video’s bekijken.

Met haar 16: 9 formaat leent het scherm zich ook goed voor het afspelen van video’s. Het scherm stelt eigenlijk klassieke specificaties voor een 17 inch met zijn definitie van 1600 x 900 en gevoelig voor schittering maar briljante behandeling dat verbetert kleuren.

Wat betreft de connectiviteit van het aan boord is het goed. Het bestaat uit Ethernet en audio-poorten, draadloze Wi – Fi-n en Bluetooth 4.0 modules voor externe communicatie en verbindingen, uitgang video VGA en HDMI om gemakkelijk deze PC aansluiten op een TV bijvoorbeeld of 4 x USB met 2 USB 3.0 garandeert snellere overdracht en USB 2.0 als u USB 3.0-apparaten aansluiten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *