Accu Asus b31n1429 Laptop Online kopen

Na onlangs te kijken naar de Predator X34P, nieuwe 34 van Acer “Ultra Gaming display, moeten we zeggen dat terwijl het een pretty awesome product, de hoge prijskaartje van $1.300 zet het buiten bereik van de begroting georiënteerde kopers. Vandaag zijn we op zoek naar een monitor van ASUS dat een soortgelijke ervaring voor een veel minder geld brengt.

Nu als ik zeg minder geld, ik bedoel niet dat we plotseling praten over een $200 monitor. Echter, de Accu Asus b31n1429 komt in op $800, dat is een enorme $500 verschil.

En we krijgen nog steeds veel van dezelfde functies: een 35-inch 3440 x 1440 VA paneel met een 1800r curve, een 100Hz refresh rate, en gratis Sync ondersteuning. Het heeft niet de marginaal hogere 120Hz Refresh van de X34P, noch heeft het G-Sync, maar anders zijn we op zoek naar een soortgelijke ervaring voor gaming.

En als je niet gamed op een 21:9 Ultra monitor, ik denk dat je mist als dit soort display is mijn persoonlijke favoriet. Gooi in de 1440p-klasse resolutie en 100Hz Refresh, en op voorwaarde dat u een krachtig genoeg systeem, krijg je echt een high-end visuele ervaring met iets als de XG35VQ.

Accu Asus ROG GL502VS doet veel van de box-tikken hier met het ontwerp en de functies. De stand ondersteunt een breed scala van beweging met inbegrip van hoogte, swivel en kantelen, en er is VESA Mount compatibiliteit. De display op het scherm wordt gecontroleerd door middel van een directionele Toggle op de achterzijde, waardoor de navigatie gemakkelijk.

Er is overvloed van connectiviteit, met inbegrip van HDMI 2,0, een afzonderlijke HDMI 1,4 haven, DisplayPort 1,2, en een twee-haven USB hub.

Ik kon geven of nemen de esthetiek hier; ASUS heeft de neiging om vrij agressieve gamer stijl te gebruiken op hun rog monitoren, met rode hoogtepunten op de stand en een… interessant patroon op de rug. Er is zelfs een RGB-ring op de rug met Aura Sync ondersteuning, die niet veel zin te maken op een monitor, maar Asus is gewoon te raken al die marketing modewoorden. Ik denk dat de RGB-display zelf is niet genoeg RGB voor monitoren deze dagen.

De bezel grootte is hier heel goed, onder 9mm op de bovenkant en de zijkanten, samen met een tamelijk dikke 29mm onderste bezel die normaal lijkt voor dit soort Ultra displays. Accu Asus ROG GL502VY En de 1800r curve is merkbaar, hoewel het helpt om de randen van het scherm lijken iets meer in uw gezichtsveld bij het gamen. Op een 16:9 scherm geef ik de voorkeur aan een flat panel, maar op een 21:9 display ik denk dat de curve werkt.

Ik ben niet van plan om veel tijd te besteden aan de on-screen display functies, want als je hebt gebruikt een Accu Asus k501ub monitor of echt een gaming monitor gemaakt in de afgelopen jaren, veel van de spullen hier is zeer vertrouwd. Er is de cheat functies zoals Crosshair, die Asus stiekem noemt een “Practice Mode”, samen met dingen als lage blauwe licht modi, adaptieve contrast, en beeld in beeld.

Een van de meer nuttige toevoegingen is ELMB, of extreme low Motion Blur, die strobe de backlight aan de refresh rate wedstrijd, het verminderen van Motion Blur. Het aanzetten van deze eigenschap veroorzaakt een massieve klap om helderheid en beeldkwaliteit te tonen, maar de extra duidelijkheid en de duidelijke scherpte konden in snelle schutters helpen. Het aanzetten van ELMB zal ook onbruikbaar maken Sync, zodat is het niet voor iedereen.

Spreken van de vrijsynchronisatie, uiteraard een van de redenen deze monitor is Accu Asus k501uw meer betaalbaar is het gebruik van vrijsync over G-Sync, dus het is beter geschikt voor AMD GPU eigenaren of degenen die niet schelen adaptieve Sync. Terwijl de monitoren kunnen een beetje hit-or-Miss als vrijsync mist de krachtige certificering van G-Sync, deze bijzondere vrijsync display ondersteunt belangrijke functies, zoals lage framerate compensatie als de refresh rate bereik is groot genoeg.

Dus laten we eens kijken naar enkele van de specs ASUS lijsten voor deze monitor, en hoe dicht het paneel daadwerkelijk wordt. Als het gaat om helderheid, ASUS lijsten 300 neten, en in mijn testen het heel comfortabel hits dit met een piekniveau van 358 neten in mijn testen. Er is geen lokale dimmen of HDR ondersteuning hier, dus de maximale helderheid is consistent, ongeacht hoeveel wit is op het paneel op een gegeven moment.

Accu Asus k501ux lijsten een contrast ratio van 2500:1, die standaard is voor een VA-paneel en een van de belangrijkste voordelen van deze technologie over IPS of TN. In mijn testen heb ik gemeten 2239:1 standaard, die valt een beetje kort hier, maar is nog steeds fatsoenlijk voor een LCD-scherm. En dit contrast ratio is goed gehouden in de gehele helderheid bereik, helemaal naar beneden tot 62 neten, de laagste helderheid ondersteund.

Zoals voor uniformiteit, de XG35VQ valt in dezelfde beugel als een veel gebogen displays: het is redelijk slecht in dit gebied. Met een nieuwe 7×5 test grid voor uniformiteit, kunnen we duidelijk zien de randen van het paneel aanzienlijk afwijken van het centrum, met Delta waarden meer dan 5,0 in sommige gevallen. Bij het bekijken van effen kleuren of all-witte achtergronden, deze problemen zijn enigszins merkbaar, maar het is niet uniek voor dit panel: bijna elke gebogen display ik heb getest lijdt op dezelfde manier.

Stroomverbruik is waardig, wanneer gekalibreerd tot 200 neten van de helderheid van het paneel maakt gebruik van slechts 45W van SAP, maar dat stijgt tot meer dan 60W op maximale helderheid niveaus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *