Accu Asus X552EA

Een All-in-One (AiO) is altijd een goede keuze wanneer je ruimte wilt besparen, maar het oog wil ook wat. Voor wie beide zoekt, komt ASUS tegemoet met een AiO binnen de Zen-lijn.
Zoals de lead al verklapt, de ASUS Zen AiO is echt een looker. Stiekem heeft Accu Asus A41-K55 naar de iMac van Apple gekeken vermoeden we, hoewel je niet heel veel ruimte hebt binnen het AiO-concept om iets anders neer te zetten. De behuizing is unibody gehouden, wat zowel stevigheid oplevert als een mooi naadloos design. Dat is doorgetrokken tot het matte display, waar de bezel extra dun is gehouden. Dat levert een mooie brede kijkruimte op die bijna de gehele AiO beslaat.

Opvallend is trouwens de voet waarop je de AiO bevestigt. Deze is zeer dun en neemt weinig ruimte in beslag. Dat geeft je wellicht het idee dat het systeem niet stabiel staat, maar dat is verrassend genoeg niet het geval.

Ondanks dat ruimte op een AiO beperkt is, heb je toch meer dan voldoende aansluitingen tot je beschikking. Aan de achterkant vind je, naast een ethernetpoort en audio in- en uitgangen, ook een HDMI-poort, een USB 2.0-poort en drie USB 3.0-poorten. Bovendien vind je onderaan het display nog een extra USB-poort plus een SD-kaartlezer. Accu Asus C21-TF201D Die extra USB-poort onderaan het display is trouwens erg welkom voor de USB-dongle waarmee je de draadloze muis en het draadloze keyboard verbindt met de AiO, erg wenselijk tijdens de initiële installatie van het systeem.

Het systeem is verkrijgbaar in meerdere configuraties. Ons testmodel draait op een Intel Core i7-CPU en heeft 12GB aan intern geheugen aan boord. Wat opslag betreft heb je een indrukwekkende 1TB tot je beschikking. Nog niet genoeg? Dan kun je nog eens 25GB aan Dropbox-opslag krijgen bij je ASUS-registratie, wat altijd welkom is.

De trekker van het systeem is het display, wat voor een AiO niet heel vreemd is. Werken op het display is zeer prettig. Accu Asus X552EA Het matte scherm zorgt ervoor dat je ook in erg verlichte omgevingen prima door kunt werken. Enkel bij een zeer scherpe kijkhoek vervagen kleuren, maar dat is niet eens echt een minpunt te noemen aangezien je praktisch altijd recht voor het brede display zit.

Voor wie is de AiO bedoeld? Stiekem voor iedereen, zowel voor thuis als voor zakelijke gebruikers. Echter, ASUS hint wel naar de grafische gebruiker door middel van de ASUS Giftbox. Dit stukje software op de AiO geeft je aanbiedingen op met name Adobe-software. Denk aan de pro-versie van Acrobat, maar ook de Creative Cloud van Adobe waarmee je de diverse grafische Adobe-applicaties kunt gebruiken.

Het is geen vreemde keuze als we het display in tandem zien met de flinke specificaties en opslagruimte die Accu Asus R704 de AiO heeft meegegeven. Het systeem is hiermee een handzame en vooral ook goedkopere, maar wel directe, concurrent voor de iMac van Apple. Kan het systeem head on met de desktop van Apple? Qua specificaties zeker, waardoor het vooral neerkomt op voorkeur en welke software je voornamelijk op de AiO wilt draaien.

Hoe dan ook, Accu Asus X552LD een stijlvol systeem neer dat zowel thuisgebruikers als zakelijke gebruikers zal aanspreken, en dat is in principe al knap.

Als design en draadloos werken je ding is, en je bovendien graag Windows gebruikt, dan is de ASUS Zen AiO je beste vriend. Het design is zeer mooi en de giftbox van ASUS is een erg leuk extraatje. Een prima systeem voor elk type gebruiker dus!

Het heeft een 13,3-inch NanoEdge multi-touch FHD display met de resolutie van 1920 x108 en 178-graden Wide-View. De laptop beschikt over een 360-graden roterende touchscreen, wordt geleverd met Windows 10, en wordt aangedreven door de nieuwste 8e generatie Intel Core processor.

Het apparaat wordt geleverd met een prijskaartje van RS 1, 30990 en zal beschikbaar zijn op alle partners in India. Het apparaat wordt aangedreven door een Intel Core i7-8550U 8e generatie processor met 16gb RAM en 512GB SSD. In termen van graphics, de ZenBook Flip S, helaas, heeft geen dedicated GPU en in plaats daarvan berust op Intel UHD graphics 620.

ASUS is trots op het vakmanschap betrokken bij de ontwikkeling van de Accu Asus X552MJ . De 360-graden scherm flip is bereikt met behulp van ASUS ‘ ErgoLift scharnier die Asus is pronken om ‘s werelds meest compacte Flip bare scharnier. De ErgoLift scharnier is onderworpen aan een 20.000-cyclus open-en-Close-test. ASUS ZenBook Flip S beschikt over een ergonomisch backlit toetsenbord met full-size toetsen, samen met een Precision touchpad (PTP) technologie en Asus Smart gebaar ondersteuning voor een meer intuïtieve en natuurlijke voelen. Het display is ook bedekt met gorilla glas voor extra bescherming, en, het beschikt ook over Asus Eye Care technologie die de uitstoot van blauw licht vermindert met maximaal 30%.

De ZenBook Flip S ondersteunt ook externe 4k UHD displays via de twee USB 3.1 type C gen 1-poorten die ook ondersteuning van Power Delivery en data-overdracht.

De laptop heeft een. 5 mm koptelefoonaansluiting, HDMI-poort, een USB 3.1-poort, en een USB-C-poort die snel opladen ondersteunt. Volgens ASUS, de laptop kan opladen tot 60 procent in slechts 49 minuten dankzij de snelle opladen. De laptop draait op Windows 10 besturingssysteem en het bevat een scala aan interessante beveiligingsfuncties, waaronder vingerafdruksensor aan de zijkant, voor instant one-touch login via Windows hello. Ik bedoel converteerbare laptops beschikbaar in de markt op dit moment. Het schept van de ASUS Tru2Life video technologie met intelligente software op die wordt gezegd om pixel in elk kader te optimaliseren om beelden met beter contrast door tot 150 percenten te produceren.

potentelaser.bloger.cz/_/Accu-Asus-C21-TF201D

blog.livedoor.jp/kopenaccu/archives/8029495.html